Isolering

Produkter og skreddersydde løsninger

easyCAP- endeavslutning for isolasjonssystemer

easyCAP- endeavslutning for isolasjonssystemer

StS tilbyr utførende isolasjonsarbeid innenfor samtlige isolasjonsklasser, i liten og stor skala. I tillegg designer, tester og produserer StS egne produkter og skreddersydde løsninger for ulike isoleringsbehov. Vi levere varer og tjenester innenfor flere bransjer, slik som; offshore, skip, industri og bygg. Målet er å finne den beste energi og kostnadseffektive løsningen.

Virksomhets områder:

  • Varme/kulde/akustisk
  • Branntekniske løsninger
  • Kapsling av rør og kanaler, metallisk/ikke metallisk
  • Prefabrikkering av kapsling
  • Isolasjonsjakker sertifisert for brann, lyd og termisk
  • Frosio inspektører
  • Engineering
  • easyCAP korrosjonsvennlig endebunnsavslutning

StS easyFLEX er merkenavnet som brukes til isolasjonsprodukter produsert og markedsført av StS gruppen. Det inkluderer en rekke produkter laget for en rekke scenarier, for eksempel brannbeskyttelse, lydsikring og termisk beskyttelse. Alle produkter er utformet og dokumentert for bruk i høyrisikomiljøer som kraftverk, prosess- og marine næringer, og olje- og gassinstallasjoner på land og til havs. Produktene er utviklet og testet for å oppfylle de strenge kravene i NORSOK- og ISO-standardene. Les mer om produktene her: Produkter

Lyst til å jobbe som isolatør? Vi tok en prat med Lasse Birkenes som er fagansvarlig for isolering i StS om hvorfor jobbe med isolering.

Hva innebærer det å arbeide som isolatør?

Isolatøren jobber med isolering av rør, kanaler, tanker og utstyr i industrien, på olje- og gassinstallasjoner, skipsverft, næringsbygg og fornybar industri. Yrket passer for deg som liker et variert og utfordrende yrke. Du må like å være i fysisk aktivitet.

Oppgavene er veldig varierte. Fra montering av isolasjon på rør og tanker til verksteds arbeid der man lager deler for montering.

Du må være strukturert og nøyaktig i planleggingen av arbeidet.  StS har høy fokus på Helse, miljø og sikkerhet i utførelsen av arbeidet.

Hvorfor jobbe med dette faget?

Isolatørfaget er et svært viktig fag innen energisparing i industri, næringsbygg og offshore industrien.

Dette er et fremtidsrettet fag- industrien har et høyt fokus på energibesparelse og det grønne skiftet. StS tilbyr og utvikler miljøvennlige produkter som bidrar til en mer bærekraftig industri.

Hvorfor jobbe med Isolering i StS?

Mye av vår virksomhet er basert på reisejobber. Du får oppleve mange forskjellige prosjekter på flere ulike lokasjoner både Onshore og offshore. StS tilbyr varierte prosjekter hvor du kan utvikle deg innen faget.  Det er også muligheter for å utvikle seg innen de andre fagene våre. Vi verdsetter tverrfaglig kompetanse og vil hjelpe deg med kompetansehevende tiltak. Vi har et av Norges beste opplæringssentre hvor der foregår ulik kursvirksomhet. I dag har vi mange arbeidsledere, ingeniører etc som har gjort utviklingsstigen i StS. Vi har lang ansiennitet og høy trivselsfaktor.

Les mer om karriere i StS og søk jobb her: Jobb

Kontor

Postadresse
Postboks 6085 Bedriftssenter
5892 Bergen

Besøksadresse
Sandbrekketoppen 30, 5224 Nesttun

Kontakt oss

Skriv inn telefonnummer eller e-post, så kommer vi tilbake til deg.