Stillas

Totalleverandør for stillas og tilkomstløsninger siden 1972

Som pioner i faget har vi levert stillasløsninger til vedlikehold og modifikasjoner til Olje- og gassindustrien og for Bygg-og anleggsbransjen.

StS har siden 1972 utført oppdrag innen stillas. Vi kombinerer ofte stillas med andre tilkomstløsninger. Gjennom vår erfaring og ekspertise finner vi den optimale metoden. Målet er å finne den beste løsningen for tilkomst på en sikker og kostnadseffektiv måte.

Virksomhetsområder:

  • Industristillas
  • Tildekking
  • Inspeksjon og kvalitetsoppfølging
  • Arbeidsledelse
  • Planlegging og prosjektgjennomføring
  • Multidisiplin personell
  • Fasadestillas
  • Tak over Tak

StS og Stillasservice er fusjonert per mars 2020. Vi styrker med dette satsingen på nye markeder ved å tilføre viktig omsetning innen bygg -og anlegg.

StS solgte sin bygg -og anleggsvirksomhet ved årsskiftet i 2013 til OBO Eiendom AS. Bygg -og anleggsvirksomheten ble hetende Stillas Service. OBO Eiendom AS har samme eiere som vårt eget morsselskap OBO AS.

Vi ønsker StillasService velkommen tilbake til StS gruppen!

Utvalgt referanse

Johan Sverdrup

johan sverdrup

Utførelse av hele stillas arbeidsomfanget under fremstillingen og oppførelsen av Johan Sverdrup Drilling Platform på Aibels verft i Haugesund. Kontrakten ble utført ved Norm-Baserte Enhets Rater og inkluderte utstyr, ledelse, planlegging og personell. Kontrakten har en estimert verdi på rundt 100 millioner kroner. Så vidt StS kjenner til er dette det første prosjektet utført ved hjelp av normbaserte enhetsrater for stillas i byggefasen.

Tilbakemelding/Resultat

Banebrytende og innovativ bruk av normer for stillas disiplinen i en byggefase med gode HMS-resultater, er suksessfaktoren i dette prosjektet høyt kvalifisert plass team på alle nivåer. Evnen til å tilpasse seg i et skiftende miljø og gjennomføre forbedringer raskt har vært avgjørende for StS ytelse og lønnsomhet i dette prosjektet.

Relatert artikkel: First deck in place

Relatert video: Building Johan Sverdrup

Relatert video: Johan Sverdrup drilling platform

Prosjekt: Johan Sverdrup
Klient: Aibel (Statoil)
Varighet: 2016 – 2018
Disiplin: Stillas
Volum: 250.000 arbeidstimer/år

Kontakt

Telefon
+47 55 20 80 00

E-post
firmapost@stsgruppen.com

Kontor

Postadresse
Postboks 6085 Bedriftssenter
5892 Bergen

Besøksadresse
Sandbrekketoppen 30, 5224 Nesttun

Kontakt oss

Skriv inn telefonnummer eller e-post, så kommer vi tilbake til deg.