Stillas

Totalleverandør for stillas og tilkomstløsninger siden 1972

Hengende Stillas

Hengende stillas

Som pioner i faget har vi levert stillasløsninger til vedlikehold og modifikasjoner til Olje- og gassindustrien og for Bygg-og anleggsbransjen.

Vi kombinerer ofte stillas med andre tilkomstløsninger. Gjennom vår erfaring og ekspertise finner vi den optimale metoden. Målet er å finne den beste løsningen for tilkomst på en sikker og kostnadseffektiv måte.

Virksomhetsområder:

  • Industristillas
  • Tak over Tak
  • Tildekking
  • Fasadestillas
  • Inspeksjon og kvalitetsoppfølging
  • Engineering og 3D modellering
  • Arbeidsledelse
  • Planlegging og prosjektgjennomføring
  • Multidisiplin personell

Vi tok en prat med vår fagansvarlig på Stillas, Ken Tommy Fromreide. Se hvorfor han mener du bør jobbe med stillas.

Hva innebærer det å arbeide med stillas?

Faget går i korthet ut på å bygge adkomst og sikre arbeidsplasser for andre fagkategorier. Det innebærer fysiske og psykiske utfordringer ved arbeid både på bakken og i høyden. Beregning og tegning av stillas er en del av faget.

Hvorfor jobbe med dette faget?

Som stillasbygger jobber du både på bakken og i høyden. Som stillasbygger må du være kreativ og løsningsorientert. Du må like fysisk arbeid og ikke ha høydeskrekk. Gode kommunikasjonsevner er også viktig, siden jobben innebærer kontakt med kunder, oppdragsgivere, byggherrer og brukere av stillasene.

Hvorfor jobbe med stillas i StS?

Du får jobbe med noen av de mest erfarne og kompetente stillasbyggerne i Norge. Du får også oppleve bransjens beste arbeidsmiljø.

Les mer her: Jobb

Utvalgt referanse

Johan Sverdrup

johan sverdrup

Utførelse av hele stillas arbeidsomfanget under fremstillingen og oppførelsen av Johan Sverdrup Drilling Platform på Aibels verft i Haugesund. Kontrakten ble utført ved Norm-Baserte Enhets Rater og inkluderte utstyr, ledelse, planlegging og personell. Kontrakten har en estimert verdi på rundt 100 millioner kroner. Så vidt StS kjenner til er dette det første prosjektet utført ved hjelp av normbaserte enhetsrater for stillas i byggefasen.

Tilbakemelding/Resultat

Banebrytende og innovativ bruk av normer for stillas disiplinen i en byggefase med gode HMS-resultater, er suksessfaktoren i dette prosjektet høyt kvalifisert plass team på alle nivåer. Evnen til å tilpasse seg i et skiftende miljø og gjennomføre forbedringer raskt har vært avgjørende for StS ytelse og lønnsomhet i dette prosjektet.

Relatert artikkel: First deck in place

Relatert video: Building Johan Sverdrup

Relatert video: Johan Sverdrup drilling platform

Prosjekt: Johan Sverdrup
Klient: Aibel (Statoil)
Varighet: 2016 – 2018
Disiplin: Stillas
Volum: 250.000 arbeidstimer/år

Kontor

Postadresse
Postboks 6085 Bedriftssenter
5892 Bergen

Besøksadresse
Sandbrekketoppen 30, 5224 Nesttun

Kontakt oss

Skriv inn telefonnummer eller e-post, så kommer vi tilbake til deg.