StS er IRATA sertifisert for utførelse og opplæring i tilkomstteknikk

StS ble nylig sertifisert av IRATA for både utførelse og opplæring i tilkomstteknikk. Dette er en naturlig del av vår strategi om å tilby våre tjenester også internasjonalt. StS har også tidligere vært sertifisert hos IRATA.

 

Med tradisjon for mange og kompliserte oppdrag innen inspeksjon og vedlikehold, var StS en av de norske foregangsbedriftene til å sertifisere ansatte med industriell klatring og tilkomstteknikk (TT) i henhold til det internasjonale regelverket på 90 tallet. I dag er vi ikke alene, men markerer igjen vår tydelige satsing på dette spesialist feltet. Vi styrker oss konkurransemessig og kan påta oss større oppdrag i fremtiden.

Denne sertifiseringen vil også føre til at samarbeidet mellom StS og vårt datterselskap StS Resources & Technology Ltd i UK kan utvides. Det åpner for nye markeder for begge selskaper.

IRATA er en av de mest anerkjente profesjonelle globale organisasjoner innen industriell klatring med medlemsbedrifter i alle kontinenter og kvalifiserte teknikere i over 50 land.

 

 

Recent Comments