Oppmåling på GJØA

Isolasjonsprosjekt med oppmåling på plattformen Gjøa!

Forrige uke var det et arbeidsmøte i teknisk avdeling med oppmålere fra StS som er ute i prosjekter for å måle opp behov for isolerings arbeid.

Vi fikk delta på en prat mellom teknisk sjef Lasse Øvreås og Kim Robert Nydahl som for tiden arbeider som oppmåler på Gjøa. Her snakker de om hvordan det går i prosjektene vi bruker produkter fra StS lokale prefab.

Se intervjuet her:

Intervju med Lasse og ny ansatt from StS gruppen AS on Vimeo.

Lasse Øvreås

God morgen Kim og velkommen til StS. Da har vi tatt deg inn for en liten prat for å diskutere litte grann om dette med oppmåling og du er jo vår mann på Gjøa for tiden og har holdt på der noen måneder. Hvordan er det på prosjektet der ute, er det full fart og mye å gjøre?

Kim R Nydahl

Det er masse. Det er full gass! Vi kjører på med samarbeid med piping og får ting gjort. Det fungere veldig godt.

Lasse Øvreås

Ellers så har det seg sånn at vi har jo startet en ny prefab her i StS i Bergen. Hvordan er din erfaring med prefaben som vi leverer til Gjøa prosjektet?

Kim R Nydahl

Veldig bra! Ikke bare fra min side, men fra kunde også så er det tommelen opp og skryt. Det er veldig bra. De følger spec og det kan ikke bli bedre på kvalitet på kasse.

Lasse Øvreås

Så våre egne folk og kunde er fornøyd med det arbeid som er gjort?

Kim R Nydahl

Veldig fornøyd!

Lasse Øvreås

Det var hyggelig å høre! Det har vært en hektisk oppstart her med utstyr. Få tak i personell og det er jo også logistikk med innkjøp og lang leveringstid, men vi har jo klart oss flott med hensyn til det og. Vi har jo klart å levere mer eller mindre i tide.

Kim R Nydahl

Ja, det har vært en liten kamp, men vi har klart det. De er veldig fornøyde, de får produktene til rett tid og som sagt kvaliteten er tipp topp. Jeg har jo holdt på med dette her i 32 år! Og jeg vil si at de kassene som vi får nå de er noe av det beste jeg har sett i hele karrieren min da. Og det er faktisk på grunn av prefaben her og godt samarbeid med prefab og oppmåler og den dialogen der. Så det spiller seg tilbake til kunden. Det er ikke noe tvil om det!

Lasse Øvreås

Så vet vi det at dette med oppmåling og produksjon og installasjon, det er ikke alltid når kassen kommer ut og er ferdig produsert at det passer. Hvordan har vi klart det?

Kim R Nydahl

Det har vi klart veldig bra vil jeg si. Det er ikke mange kasser vi har måttet ta litt modifikasjoner på. Det er veldig få, og det er klasse 4 for der har vi litt å gå på. Men på klasse 5 så har alt gått rett på.

Lasse Øvreås

Klasse 5 det er jo brannkasser. De er jo mer eller mindre ikke lov å modifisere.

Kim R Nydahl

Nei, de har vi ikke lov å «touche» de skal passe ellers må vi lage nytt. Men de har sklidd på og fulgt spec og det er krav til millimeter og går rett på- det er helt topp!