Ny ressursleder- portrettintervju med Trond Danielsen

HR leder Kristin Borgersen i StS tok en liten prat med Trond Danielsen som nylig ble ansatt som ressursleder her hos oss!

Trond Danielsen er ansatt som ressursleder i StS! HR leder Kristin Borgersen tok en prat med Trond for å ønske han velkommen til oss og for at vi skal få bli bedre kjent med han!

Se intervjuet her:

Intervju Trond Danielsen from StS gruppen AS on Vimeo.

Kristin

Da sitter vi her med Trond Danielsen, nyansatt som ressursleder i HR avdelingen. Velkommen skal du være! Du har bare vært her ett par måneder nå, men du kan jo fortelle litt om deg selv?

Trond

Takk for det, Trond Danielsen heter jeg, jeg er 55 år, har to barn og bor på OS. Litt om karrieren min- før jeg begynte her i StS så har jeg vært fire år hos Allteam, der var jeg daglig leder, var også HR leder hos Allbygg konsern. Trives veldig godt med det. Ellers så har jeg vært 25 år i IT bransjen, de siste 10 årene som prosjektleder med implementering av software og den biten der.

Kristin

Hva tenkte du om å komme til StS? Hva var spennende med jobben og hva tenkte du om utlysningen når du så den?

Trond

Det var jo flere ting. Jeg har jo hørt en god del om StS, gjennom faktisk min far som har jobbet her, på Mongstad og han trivdes veldig godt. Nå når jeg bor på OS så har jeg en nabo som jobber her i dag og de skryter mye av selskapet. Så når det ble utlyst en stilling her så tenkte jeg at jeg skulle benytte sjansen og etter samtale med deg da (Kristin) så synes jeg dette virket veldig, veldig interessant. Og det var en av grunnene til at jeg søkte jobb hos StS.

Kristin

Nå har du vært her ett par måneder, og fått begynt å sett litt på oppgavene dine, hva tenker du nå? Hva er de viktigste oppgavene i jobben din?

Trond

Vi er jo 550 ansatte! Så jeg ser jo med så mange ansatte så er det viktig å ha kontroll på kompetansen og ikke minst opplæringsbehovet. Sånn at vi kan ha den nødvendige kompetansen for å gjennomføre prosjektene. Andre viktige ting er jo det at jeg må være en støttespiller for både koordinatorer og prosjektledere sånn at jeg kan gjøre hverdagen deres enklere! At jeg kan være der for dem. Det føler jeg også er en viktig del av oppgaven.

Kristin

Som ressursleder så jobber du fort litt på tvers av alle prosjektene da?

Trond

Ja, jeg er jo ikke sånn som de andre som jobber spesifikt på ett prosjekt. Det er jo en ting som trigger meg, den allsidigheten i jobben min. At jeg kan jobbe på mange forskjellige prosjekter og ikke minst en del av HR biten. Så det ser jeg som en stor utfordring, men en kjekk måte å jobbe på.

Kristin

Hvilke planer har du for fremtiden?

Trond

Planer for fremtiden når det gjelder jobbmessig så er det jo det å passe inn i teamet med alle de i administrasjonen her. At jeg greier å gjøre en god jobb og at jeg kommer godt i lag med og jobber godt sammen. At vi greier å fullføre oppgavene og ikke minst det at kundene blir fornøyd med det som vi skal levere! At i fremtiden at vi blir en foretrukket leverandør og ikke minst har sikre arbeidsplasser.

Når det gjelder meg selv om planer så er jeg som jeg har snakket med deg om før, så er jeg veldig, veldig glad i å reise, så at jeg får opprettholde reisingen og ikke minst at jeg har god helse, og den biten så jeg kan gjøre den jobben som jeg blir satt til. Så det er litt drømmene og planene mine fremover.

Kristin

Veldig kjekt å høre at det går greit i jobben så håper dette går like fint fremover som det har gjort til nå- velkommen!

Trond

Jo, tusen takk for det! Jeg gleder meg!

Recent Comments