Ny Manager Contracting i StS- Portrett av Carsten Andersen

StS har en visjon om å være #1 utfordrer innen ISO med satsing på våre spesialiserte tjenester og produkter.

For at vi skal nå målene våre har vi besluttet å foreta en justering av vår organisasjonsstruktur med fokus på ulike forretningsområder. Den justerte modellen fokuserer på ulike verdiskapningsområder der Contracting blir definert som eget område.

Entreprisebaserte kontrakter og prosjekter skal rapportere i denne linjen, mens området Services skal ha ansvaret for kontrakter og prosjekter med ikke-materielle leveranser.

Carsten Andersen er ansatt som ny leder for Contracting fra 1. mars i år.

Han har de siste 10 årene jobbet i Oceaneering blant annet som Principal Operations Manager for Oceaneering Asset Integrity Norge, og som Manager for Crane & Lifting Certification, NDT og Driftsinspeksjon.

Han har tidligere vært daglig leder i Fjell Industrier i en 10-årsperiode og viseadministrerende direktør i Atlas-Stord Norway.

Carsten har også vært styreleder og styremedlem i Vest Næringsråd i en årrekke. Carsten vil med sin kompetanse og nettverk styrke vår organisasjon innen entrepriser og bidra til å utvikle oss innen nye forretningsområder.

Vi tok en liten prat med Carsten og ønsker han velkommen på StS laget!

Hvem er du?

Mitt navn er Carsten Andersen jeg er 55 år, født og oppvokst i Bergen. Gift med Wibecke, og sammen har vi en datter på 22 år og en sønn på 25 år. Er utdannet maskin ingeniør ved Bergen Ingeniørhøyskole og som Bedriftsøkonom ved BI i Bergen. Arbeid har opp gjennom årene vært en viktig del av livet mitt, og en arena som har gitt meg mange muligheter, erfaringer, og opplevelser. Jeg og min kone har blant annet bodd i Paris 1,5 år i forbindelse med at jeg var utestasjoner der for firma Atlas-Stord. På fritiden er det familie og venner som er viktig for meg. Jeg er en livsglad person med godt humør som liker å holde meg fysisk aktiv. Vi har en hytte ved sjøen på Reksteren som ofte blir benyttet som sosialt samlingspunkt, og hvor jeg tilsynelatende aldri går tom for nye muligheter/drømmer eller nødvendige vedlikeholdsprosjekter.

Hva jobber du med?

Som leder for Contracting vil mitt fokus være å bidra sammen med våre prosjektledere til god kundeoppfølging gjennom punktlige og kostnadseffektive leveranser av høy faglig kvalitet, innbakt god HMS kultur. Vi skal videreutvikle de eksisterende og potensielle mulighetene som alt er gitt oss i våre etablerte entreprisekontrakter gjennom kontinuerlig videreutvikling og komplementering av vårt leveranseprogram. Våre dyktige medarbeidere og våre løpende leveranser er vårt viktigste instrument til å vinne nye entreprisekontrakter, og det skal vi. Mitt mål er å bidra gjennom en inkluderende leder stil til videreføring av StS sin positive, åpne og innovative bedriftskultur. Målet er å styrke vår posisjon som naturlig førstevalg både for gamle og nye kunder innenfor og utenfor olje og gass sektoren.

Hvilket prosjekt er du på nå og hvordan går det?

Mitt fokus har i starten rettet seg mot å bli kjent med kontraktene og våre leveranser til både Vår Energi og Neptune Energy. Vi forbereder oss til en hektisk sommerperiode, og jeg ser frem til å bidra til å ivareta og videreutvikle et langsiktig og godt kundeforhold mot begge disse nøkkelkundene. Tilsvarende har vi mange spennende både pågående prosjekter og nye mulighet via vår avdeling på CCB – Ågotnes og på Mongstad. Vår fasadeavdeling som primært retter seg mot Bygg & anlegg vil også være et prioritert område for meg fremover.

Hva drømmer du om?

Karrieremessig drømmer jeg om å få bidra til å utvikle vinnerteam, som med godt humør og arbeidsglede har fokus på å skape muligheter gjennom å identifisere og å løse problemer fremfor kun å peke på problemer. I dagens situasjon kommer jeg heller ikke utenom at jeg også drømmer om at vi snart får lagt trusselen med Covid-19 bak oss, slik at normal sosial kontakt kan reetableres og reiseforbud kan opphøre. Vi trenger fri flyt av arbeidskraft for å kunne ta ut vårt fulle potensiale, og som privatperson savner jeg hyggelige sosiale sammenkomster med familie og venner gjerne sammen på en strandrestaurant i Syd-Frankrike.

Vi ønsker Carsten velkommen til StS!

Recent Comments