Gisle Selbak ny prosjektleder i StS

StS har etablert kontor i Haugesund og Gisle vil være sentral i arbeidet med å styrke vår lokale tilstedeværelse i Haugesund regionen og i å styrke StS på Overflatedisiplinen.

Gisle begynte i StS første gang i 2003, startet i 2007 som formann og 2008 som linjeleder offshore. Deretter arbeidet han som inspektør på ulike prosjekter og satt sammen med ingeniør teamet til Aibel i Asker på Infill drilling prosjektet til Draugen.

Gisle arbeidet noen år mellom 2014-2016 for en annen arbeidsgiver før han returnerte til StS i 2016 som Plassleder i Haugesund på de prosjekter StS leverer til Aibel. Etter noen måneders ansettelse hos en annen arbeidsgiver igjen våren 2018 returnerte han altså tilbake til oss fra Juli som Prosjektleder i Haugesund.

Det er mye som tyder på at Gisle trives i StS. En gang StSèr alltid StSèr sier vi.

Hva sier du til det Gisle?  kan du fortelle litt om deg selv?

Jeg er 43 år, har utdannelse fra videregående/teknisk fagskole maskinlinje/teknisk fagskole ISO/Frosio overflate/isolering.

Har samboer og to barn, og er interessert i musikk og trening.

Hva er de viktigste oppgavene dine og hva er spennende med jobben din?

Det viktigste er at prosjektet gjennomføres uten alvorlige hendelser.

Siden prosjektet er basert på enhetsrater er det viktig å ha kontroll over timeforbruket, og at vi har en tilfredsstillende produktivitet.

Jobben har ingen like dager, det er nye utfordringer hele tiden.

Hva drømmer du om?

Jeg er veldig fornøyd med jobben jeg har nå, vi er blitt et godt team som drifter Dvalin prosjektet. Vårt neste mål er nå å få kontrakten med Aibel på fase 2 på Johan Sverdrup utbyggingen.

Recent Comments