Bestod fagprøve i isolering

I desember tok Nikita Suslov fagbrev i Isolering!

Fagprøven ble gjennomført på StS sin ny oppstartede prefabrikasjonsverksted for isolerings løsninger.

I den forbindelse tok vi en liten prat med Nikita)

Fagprøve isolering

Nikita Suslov

Kan du først fortelle litt om deg selv?

Navnet mitt er Nikita Suslov og jeg er 32 år gammel og har jobbet i StS gruppen siden 2020. Som bakgrunn er jeg tidligere betongarbeider, men grunnet stadige permitteringer så valgte jeg å prøve noe nytt. I 2015 tok jeg AMO kurs innen isolering og kapsling og begynte som isolatør. Dette ble mitt 2 fagbrev, så tror det holder nå)

Hva jobber du med?

Jeg jobber som isolatør på Goliat og trives der veldig godt, jeg jobber både på prefab med å lage deler og kasser og går ut og monterer.

Hva er de viktigste oppgavene, hva er spennende med jobben din?

Jeg synes det går veldig bra og stortrives, jeg jobber med flinke kollegaer som jeg har lært mye av.

Jobber både på prefab og ute og monterer det som jeg har laget. Har alltid drømt om å komme ut offshore og hos StS ble drømmen til virkelighet og i tillegg så er det selvfølgelig faglig utvikling som er hovedmålet!

Jeg kan absolutt anbefaler StS til andre, det er mange jobb- og kursmuligheter.

Kan du fortelle litt om fagprøven?

Fagprøven gikk stort sett greit men følte skikkelig tidspress pga man har kun 40 timer totalt på alt men det gikk bra til slutt. 😊

Prøver å få andre kollegaer her ute til å ta fagbrev også 😉.

Takk for praten Nikita!