Kurs

Kurs & kompetanse

I løpet av våren samlokaliserer StS prefabrikasjonsverksted, lager og kurssenter med administrasjonen. Sistnevnte er allerede godt på plass i Sandbrekketoppen 30 og ser frem til resten av StS kommer forsommeren.

Det er en omfattende operasjon å flytte sentrallageret. Det har vært hektisk aktivitet med planlegging og kordinering, men nå begynner brikkene å falle på plass og lokalene begynner å ta form. I løpet av sommeren 2019 vil ca 2600 m2 være klar for innflytting. De nye lokaler vil være skreddersydd våre behov for produktutvikling og kurssenter for utvikling av fremtidens arbeidskraft. Kurssenteret åpner dørene for et av bransjens beste tilbud innenfor industriell klatring, rett over sommeren.

Det vil i perioden frem til vårt nye kurssenter er klart ikke bli avholdt kurs.

StS kursvirksomhet har kontinuerlig fokus på styring av lærings- og utviklingsprosesser

Alle våre kurs står i direkte sammenheng med bedriftens kjernevirksomhet og bygger på regelverket for fagopplæring, egen fagekspertise og kunnskapsformidling rettet mot praktiske utfordringer i en krevende hverdag.

Kursene tilbys egne ansatte, men også eksterne kunder og privatpersoner. Hvis ønsket, tilrettelegger StS egne kurspakker og skreddersyr opplæringsprogrammer etter kundens spesifikasjoner.

Vi har kurssenter i Bergen og Arendal. Våre kurs leveres etter krav og spesifikasjoner innen bransjestandarder, forskrifter og gjeldende opplæringsplaner.

Kurstilbud

Kurs og kompetansesenteret kan tilby kurs innen:

  • TT – tilkomstteknikk
  • Riggerkurs
  • Fallsikringskurs – fallsikring med redning
  • Stillas
  • Internopplæring
  • Fagbrev

ISO-fagteknikerstudium

StS var initiativtaker og bidragsyter til fagteknikerstudiet «Maskinteknikk med ISO-fag» som ble opprettet ved Bergens Tekniske Fagskole (BTF). Dette er den eneste utdanningen på høyere nivå i sitt slag i Norge.

Relatert artikkel: StS bygger klatrevegg på Veko (02/11)

Kontakt

Telefon
+47 55 20 80 00

E-post
firmapost@stsgruppen.com

Kontor

Postadresse
Postboks 6085 Bedriftssenter
5892 Bergen

Besøksadresse
Sandbrekketoppen 30, 5224 Nesttun

Kontakt oss

Skriv inn telefonnummer eller e-post, så kommer vi tilbake til deg.