StS sikret en stor treårig habitatkontrakt i UAE

StS gruppen har vunnet en større habitatkontrakt med en av UAE sine største EPC-selskaper (Engineering, Procurement, Construction).

Vi har vunnet en treårig habitatkontrakt med en av de største EPC (Engineering, Procurement, Construction)-selskapene i De forente arabiske emirater.

Ny habitat kontrakt UAE

Dette innebærer at StS i samarbeid med vår partner i UAE, Al Masaood Energy, skal ha totalleveransen av habitat til totalt i overkant av 36 plattformer pluss fire større landanlegg tilhørende ADNOC (Abu Dhabi National Oil Company).

Kontrakten inkluderer levering av utstyr, arbeidsledere og montører, samt opplæring for ADNOCs personell. Totalvarighet på kontrakten tre år (Juni 2026).

Denne kontrakten er et resultat av lengre tids målrettet arbeid mot mer langsiktige kontrakter i regionen.

StS har en solid track record for å levere høykvalitets ingeniørløsninger og har etablert et solid omdømme i UAEs olje- og gassindustri.

I tillegg til habitatkontrakten er StS også involvert i en rekke andre prosjekter i UAE. StS har etter hvert en sterk tilstedeværelse i Midtøsten og er godt posisjonert til å dra nytte av regionens økende etterspørsel etter energiinfrastruktur.

Totalt sett understreker siste kontrakts seier selskapets evne til å sikre store kontrakter i nøkkelmarkeder og vår forpliktelse til å levere høykvalitetsløsninger til kundene våre. Med omfattende erfaring og ekspertise innen olje- og gassektoren, er selskapet godt posisjonert til å spille en ledende rolle i utviklingen av energiinfrastruktur i UAE og den bredere Midtøsten-regionen.

Les om lignende saker her:

StS gruppen og Al Masaood Oil and Gas

Intervju med Arild Tveit- Salgsingeniør Habitat

StS gruppens første store sveisehabitat-jobb i Qatar

Recent Comments