StS på Modifikasjonskonferansen 2019- møt oss på stand nr 27!

27 mars går den 22 Modifikasjonskonferansen av stabelen og årets tema er HVORDAN TJENER VI PENGER – SAMMEN?

Les mer om MOD 2019 her: https://modifikasjonskonferansen.no/om-konferansen/

 

Oljebransjen står foran en opptur de nærmeste årene og det forventes høy aktivitet innenfor vedlikehold og modifikasjoner.

Den virkelig store utfordringen er nå hvordan bransjen klare å opprettholde et attraktivt kostnadsnivå og samtidig få forsvarlig lønnsomhet i leverandørkjeden.

Vi i StS synes dette er et viktig tema og ønsker en balansert debatt. I den forbindelse holder vi et innlegg på konferansens dag 2, 28 mars kl 11.15 om «Konsekvenser av krav og forventninger til leverandørene» – Lave marginer og dagens kontrakter, varighet, format og eskaleringsmekanismer byr på utfordringer for både leverandører og operatører, arbeidstakere, aksjonærer og utvikling av nasjonal kompetanse.

StS har vært leverandør til Olje- og gass industrien siden 70- tallet. Vi anser det som et samfunnsansvar å dyrke vårt engasjement innen kompetanse og verdiskapning. Vi er kjent for å være en seriøs og stabil arbeidsgiver med fokus på menneskene bak fasaden. Vår satsing på kompetanse har vært og skal fortsette å være et konkurransefortrinn. Det må være rom for kompetanse utvikling selv i et presset marked med stort fokus på kostnadsreduksjoner.

Det er vi- leverandørene, som vet hva som kreves for å levere de beste tjenestene med den største sikkerheten. Det er derfor viktig at vi tør stå opp for våre fag og sikrer en seriøs bransje også i fremtiden!

Kanskje vi sees på Modifikasjonskonferansen- vi gleder oss!

Recent Comments