StS gruppen og Al Masaood Oil and Gas

StS gruppen har signert en eksklusiv agentavtale med Al Masaood Oil and Gas. Avtalen omfatter markedsføring av sveisehabitater og tilhørende ATEX-produkter og tjenester for UAE-markedet.

StS gruppen har valgt å samarbeide med en av markedslederne innen olje- og gassindustrien i De forente arabiske emirater, Al Masaood Oil and Gas. Med dette samarbeidet styrker vi vår evne til å tilby våre markedsledende produkter og tjenester for sveisehabitater til markedet i De forente arabiske emirater.

StS habitat sin lokale representant for sveisehabitat og relaterte tjenester

StS habitat sin lokale representant for sveisehabitat og relaterte tjenester

Sammen med Al Masaood kan StS Habitat tilby våre markedsledende sveisehabitatsystemer, arbeidsledelse og opplæring for klienter og sluttbrukere i bruk og drift av sveisehabitater. I tillegg utfører vi prosjektplanlegging, prosjektledelse og prosjektlevering av våre produkter for å utføre varmt arbeid i farlige områder. Den største fordelen er en sterk lokal tilstedeværelse og lokal oppfølging.

Al Masaood Oil & Gas ble grunnlagt i 1971 og er en av de første etablerte olje- og gassleverandørene og entreprenørene i De forente arabiske emirater, med hovedkontor i Abu Dhabi.

Foruten sitt kjerneområde innen petroleumstjenester, er Al Masaood Oil & Gas kjent som en av de viktigste lokale sponsorene, agentene og strategiske partnerne til multinasjonale entreprenører og produsenter som opererer innen energiindustrien i De forente arabiske emirater.

StS Habitat er en forretningsenhet i StS gruppen.

For mer informasjon besøk :https://www.almasaoodoilgas.com/contact/

Saken ble først publisert her: https://stshabitat.com/agency-agreement-between-sts-gruppen-and-al-masaood-oil-and-gas/

Recent Comments