StS Fagdag- Offisiell åpning av nye fasiliteter

Offisiell åpning av sentrallager, kurslokaler og prefabrikasjons verksted.

Administrasjonen flyttet allerede i oktober 2018. Resten kom på plass i løpet av sommeren i år og vi var altså klare til å ønske velkommen til åpning.

StS Fagdag og åpning av nye fasiliteter

StS Fagdag og åpning av nye fasiliteter

På programmet var det foredrag om vårt nyutviklede produkt easyCAP- omvisninger på lokalene med demo og presentasjon av StS Habitat løsninger, StS støyløsning i form av lydhus, innlegg fra Stamina, omvisning og praktiske øvelser i kurssenteret og demo og test av fremtidens verktøy for overflate faget.

Program StS fagdag

Program StS fagdag

Daglig leder Ingrid Solheim ønsket velkommen

Ingrid Solheim

Ingrid Solheim

«Det har vært et spennende år for StS. For litt over ett år siden tok vi beslutningen om å flytte lager, prefab og kurssenter til Midttun. Når vi fikk mulighet til å samlokalisere hovedkontoret vårt her også måtte vi gripe muligheten. Vi gjorde noe som er litt typisk oss: Vi tok en rask beslutning- alle tok i ett tak og vi flyttet hovedkontoret på 14 dager!

Relokalisering

Relokaliseringen av lageret har rimelig nok tatt litt lengre tid. Vi har vært lokalisert på Mindemyren i 20 år, og alle som har flyttet en gang vet at det samler seg litt. Vi har nå re lokalisert rundt 1000 tonn med stillas. Vi har hatt flere tungløft for å få maskinparken vår ned fra den gamle mesaninen og inn i nye fasiliteter. I tillegg har vi bruke mange hundre arbeidstimer på flytting, riving av kurs riggen og ikke minst montering av den nye vi har investert i.

Vi har en huseier som har ønsket oss velkommen og gjort store grep for å tilpasse seg våre behov. Det er vi veldig takknemlig for.

Fleksibilitet

Vi hadde aldri klart dette uten et styre som tillater oss å investere, medarbeidere som er fleksible og står på. Jeg har derfor lyst til å takk alle dere for at dere har gjort dette mulig.

Suksesskriteriet

Det har som sagt vært et spennende år. I tillegg til flytteprosjektet har vi tilbudt på flere store forespørsler siste året – og noen har vi vunnet. Midt i flyttingen landet vi kontrakt med Neptune Energy og har hatt en svært god oppstart på den, vi har fullført Dvalin-prosjektet med veldig gode tilbakemeldinger, og vi har demobilisert site-organisasjonen vår hos Aibel. Vi har vunnet en ny viktig rammeavtale med Aker Solutions. I tillegg har vi hatt en netto-tilgang av ansatte på 197 personer som vi effektivt mobiliserer og håndterer. Vi har trappet opp med mer enn 200 personer hos Kværner på Njord A. I tillegg har vi utviklet og lansert et nytt produkt som vi skal presentere dere for i dag i tillegg til relanseringen av et produkt vi har hatt i noen år.»

Vi er optimister for fremtiden.

«I tillegg til at vi nå har bransjens mest moderne kurssenter der vi skal lære opp fremtidens medarbeidere både for StS, kunder og samarbeidspartnere, har vi nå besluttet å investere i ny teknologi for å kunne 3D-modellere og trygge effektiv prosjektgjennomføring for kundene våre.

Vi har blitt inspirert av det Kværner har fått til på dette området og tror at vi kan levere mer konkurransedyktige prosjekter til alle kundene våre når vi nå omfavner ny teknologi.

Våre leveranser kan kun gjennomføres med lojale kunder, kompetente medarbeidere, gode samarbeidspartnere og relasjoner.»

Takk til alle dere som bidrar til at vi trygger våre leveranser og bidrar til at vi kan være den samfunnsansvarlige aktøren vi tilstreber oss å være.

Deretter ble det holdt en presentasjon av vårt ny-utviklede produkt «easyCAP»

easyCAP

– en  endeavslutning for isolasjonssystemer. Vi har byttet ut den tradisjonelle stålavslutningen med en fleksibel løsning som har bedre egenskaper. Med en myk overflate tetter den effektivt for vanninntrenging og vil derfor forhindre korrosjon under isolasjon.

 

 

 

Les mer om de ulike presentasjonene her:

easyCAP- en endeavslutning for isolasjonssystemer

StS habitatløsninger

StS støyreduksjonsløsninger

StS kurssenter

3D-modellering

StS har besluttet å anskaffe et nytt digitalt verktøy.: «Scaffplanner». NTI Scaffplanner er en plug-in til Autodesk-Revit. Autodesk AEC Collection består av flere programmer.

Digitalisering ved 3d modellering

3D-modellering

Her brukes 3D modeller til å designe stillas eller lage 3D modeller der dette mangler. Programmet genererer tegninger, beregninger og animeringer. Vi bruker 3D scanning eller bruk av bilder for å lage 3D modeller.

 

Når det faglige innholdet var ferdig ca kl 18 var det innflytningsfest i sentrallageret hvor vi hadde pyntet til fest med bevertning og god underholdning.

Innflytningsfest på sentrallageret

Vi gleder oss til mange bærekraftige år i Sandbrekketoppen!