StS easyFLEX brannkasse

Vi presenterer vår brannkasse fra reetablert prefabrikasjonsverksted.

Rafal Batosz er ansatt for å drive prefabrikasjonsverkestedet vårt på Midtun i Bergen. Les mer om Rafal her: Ansvarlig for prefabrikasjonsverkstedet- møt Rafal.

Han er allerede i gang med produksjon og her skal dere få høre og lese litt om brannkassen vår.

Hør presentasjonen her:

Løsningen

I prosjekter som vi har nå er det behov for masse brannkasser i kombinasjon med andre løsninger til brannbeskyttelse. StS benytter en Favuseal løsning som har materiale med veldig gode egenskaper. Vi benytter Favuseal pluss x3M matt som gjør kassen både termisk og brannbeskyttende.

Materialene

Materialene har tynne lag som er en fordel. De fleste er 5-8 mm som er en stor fordel fordi på mange av arbeidsstedene vi er nå både offshore og andre plasser så er det ganske trangt med plugger og ventiler. Da er det en stor fordel at vi ikke trenger bygge i 50-60mm tykkelse, det holder med 12 mm samlet tykkelse med X3M matte.

Nå kan vi se litt mer hvordan materialet ser ut, her har du plast/gummi platen som er Favuseal og den er akkurat 3mm og den er ganske fleksibel og enkel å jobbe med.

Så til å dekke ventiler og flenser så bruker vi kasser- og her har du en brannkasse.

Her er et eksempel på første step der vi lager en kasse med 0-7 mm blikk med 3.16 rustfri. Deretter i step 2 setter vi Favuseal inn i kassen. Deretter er det andre lag med X3M matte som kommer i tillegg. Så kobler vi sammen og kassen er klar.

Snart skal vi presentere selve produksjonsprosessen. Så følg med!

 

Recent Comments