Sotrasambandet- Samferdsel

Vår kunde siden 80- tallet- Coast Center Base (CCB) har laget en flott video om sitt engasjement for Sotrasambandet. CCB har tilbudt sine tjenester til Norges største samferdselskontrakt, RV 555.

Nytt Sotrasamband skal løse opp flaskehalser og blir en stor forbedring for trafikanter til og fra Øygarden kommune og Bergen kommune. At hele prosjektet blir samlet i en kontrakt medfører at dette blir den største anleggskontrakten så langt i Norge!

Les mer om Sotrasambandet her: https://www.vegvesen.no/vegprosjekter/sotrabergen

CCB med sine samarbeidspartnere har tung kompetanse og en unik infrastruktur som kan komme til nytte i et slikt prosjekt. Les mer om CCB og Sotrasambandet her: https://www.ccb.no/nyheter/ccb-tjenesteleverandoer-til-sotrasambandet/

Coast Center Base

CCB basen. foto av Morten Wanvik

Kontrakten skal tildeles sommeren 2021 og StS er med som en av CCB`s underleverandører.

StS har levert ISO tjenester til CCB siden tidlig på 80- tallet. Vi har en solid erfaring med å bistå i store riggprosjekter. Les mer om samarbeidet mellom StS og CCB her: 1980: CCB-samarbeidet starter

Prosjektene kjennetegnes ofte av korte og omfattende rigg oppdrag der man må være fleksibel og kunne opp- og ned bemanne på kort tid. Det kan sammenlignes med en intensiv revisjonsstans. Vi har fått en uvurderlig erfaring med å utfylle hverandre og ser helt klart at dette er verdifullt inn mot et gigant prosjekt som Sotra sambandet er.

Se filmen her: https://www.ccb.no/nyheter/ccb-tjenesteleverandoer-til-sotrasambandet/