Pionerprosjekt – Haven

ISO
Scope

Prosjektet med å forlenge leggene til Haven anses som et pioner prosjekt i Europa. Et slikt arbeidsomfang har aldri blitt forsøkt eller gjennomført utenfor Midtøsten.

Prosjekt:

Haven

Klient:

Coast Center Base (CCB)

Varighet:

2017 - 2018

Disiplin:

Tilkomstteknikk, stillas, habitat

Volum:

30 000 timer årlig

Arbeidsomfanget innebar flere ekstremt kompliserte stillaser med tilhørende overtrykkshabitat, for å kunne forlenge leggene til Haven.

Stillasarbeid

Kompliserte hengende stillaser ble bygget i legg brønnene, som understøttelse for 3 stk. 1000 tonns løfteslynger, der hver av disse slyngene veide 8 tonn.

Vi bygget 12 stk. stillastårn på 12 meters høyde over jekkehusene, for sveis av øvre legg seksjoner. Overtrykkshabitat ble bygget og installert for å skape optimale sveiseforhold.

Les mer om våre tjenester relatert til Stillas her: Stillas

Tilkomstteknikk

Våre tilkomstteknikere utførte en rekke kompliserte riggeroperasjoner, i tillegg til noen utfordrende mekaniske jobber. 288 meter med leidere ble byttet ut (72 meter per legg), og fotmerker ble klinket og malt på alle 4 legger.

Våre tilkomstteknikere var involvert i alle små og store riggeroperasjoner under prosjektet, som for eksempel; installasjon av "strand jacks", dobbeltkroker og fjerning av overflødig utstyr. Les mer om våre tjenester relatert til tilkomstteknikk her: Tilkomstteknikk

Habitat for varmt arbeid

Tolv 4x4x3 habitat har blitt bygget i svært harde og utfordrende forhold. Alle habitatene er levert til rett tid og til kundens tilfredshet. Les mer om referansen relatert til sveisehabtiat her: https://stshabitat.com/bespoke-welding-habitat-solutions-in-harsh-weather-conditions/

Etter endt prosjekt, dro Boligriggen til Johan Sverdrup hook-up'en i Nordsjøen.

Les mer om Haven her: https://petro.no/nyheter/na-ko-ccb-haven-ankommet

 

 

 

Kontor

Postadresse
Postboks 6085 Bedriftssenter
5892 Bergen

Besøksadresse
Sandbrekketoppen 30, 5224 Nesttun

Kontakt oss

Skriv inn telefonnummer eller e-post, så kommer vi tilbake til deg.


Tilbakemelding/Resultat

Involvering i planleggingsfasen og nær integrasjon med kunden «CCB» er suksessfaktoren i dette Pioneer-prosjektet. Erfaren prosjektledelse og siteteam sikret levering i henhold til plan og budsjett.