Aker Offshore – Vedlikeholdskontrakt på Brage/Troll A&B/Oseberg C& East/Grane

Scope

ISO vedlikeholdskontrakt offshore på Brage/Troll A&B/Oseberg C og Øst/Grane

Prosjekt:

Aker Offshore - Vedlikeholdskontrakt på Brage/Troll A&B/Oseberg C& East/Grane

Klient:

Aker Offshore Partner

Varighet:

2003 -2010

Disiplin:

ISO

Volum:

MNOK 650

StS leverte Isolering, Stillas og Overflatebehandling i tillegg til Rigging, tilkomstteknikk, Passiv Brann Beskyttelse, Sveisehabitat og Engineering.

Store malingsprogram og CUI (Koorosjon under Isolasjon).

StS fokuserte på løsninger og fleksibilitet. Dette sammen med god mobiliseringskapasitet og multidisiplint personell, sikret vår evne til å fullføre en rekke planlagte og ad-hoc aktiviteter på en god måte. Våre materialleverandører har bidratt med effektive løsninger og retttidlig levering.

StS har ledet organisasjonen og prosjektene gjennom flere forbedringsprosesser, noe som var et stort løft i forholding til tidligere løsninger.

Eksempler på forbedringsprogram:

  • På Oseberg Felt senter endret vi mobiliseringsrutinen til å inkludere et landbasert før-jobb møte. Møtet inkluderte en videokonferanse med mannskapet på riggen. Dette resulterte i bedre overlevering og produktiviteten ved oppstart etter personell bytte var betydelig forbedret. Effekten ble målt til 2,5% produktivitetsforbedring over det totale 2 ukers skiftet.
  • Vi  endret prosjektorganisasjonen til et flatt design med riktig myndighet i første linje. For eksempel, i et prosjekt fjernet vi arbeidsleder nivået og lot formennene rapportere direkte til byggeleder. Dette resulterte i bedre kommunikasjon, rask løsning på utfordringer og forbedret effektivitet.

Kontakt

Telefon
+47 55 20 80 00

E-post
firmapost@stsgruppen.com

Kontor

Postadresse
Postboks 6085 Bedriftssenter
5892 Bergen

Besøksadresse
Sandbrekketoppen 30, 5224 Nesttun

Kontakt oss

Skriv inn telefonnummer eller e-post, så kommer vi tilbake til deg.


Tilbakemelding/Resultat

Høy andel av multidisiplint personell, rask respons og stor mobiliseringsevne har bidratt til gode resultater. Dette er utført med sterkt fokus på risikostyring i planleggingsfasen og fortløpende risikovurdering av eget arbeid / barriereforståelse.

Vårt bidrag viser at StS er løsningsorientert, fleksibel med stor mobiliseringsevne og multidisiplin bemanning, slik at varierte planlagte og ad-hoc aktiviteter lar seg gjennomføre på best mulig måte.

Les mer om tilbakemeldinger fra Aker Offshore Partner her: Intervju med Randi Østerhus og Dennis Per Mortensen