Portrett- Vegard Kolle Kleivane

Vegard Kolle Kleivane er nylig ansatt som ingeniør på Isolering i StS

Vegard har en Bachelor i produksjonsteknikk.  Produksjonsteknikk gir en tverrfaglig utdanning i grenseområdene mellom teknologi og teknikk, økonomi og administrasjon.

Vi ønsker Vegard velkommen til StS teamet og tok en kort prat med han for å bli litt bedre kjent.

Ingeniør Isolering

Vegard Kolle Kleivane

Hvem er du?

Jeg heter Vegard, er 25 år og er nylig ansatt som isolasjonsingeniør. Kommer fra Bjørnefjorden Kommune hvor jeg er født og oppvokst. Bor nå i Bergen hvor jeg har familie, kjæreste og venner.

Har gått bachelor programmet Produksjonsteknikk på Høgskulen på Vestlandet. Har også tatt fagbrev som industrimontør hos FRAMO Fusa.

Hva jobber du med?

Har nå jobbet i en måned som isolasjonsingeniør på teknisk avdeling. Skal arbeide mye opp mot Lambda produktene som StS produserer. Har foreløpig satt meg inn i 3D modelleringsprogrammet Scaffplanner. Her planlegges stillasoppsett og forenkler planleggingen av stillas. Opplever dette som en veldig variert jobb med mange forskjellige utfordringer- tror ikke jeg kommer til å kjede meg!

Opplever en stor bredde i arbeidsoppgavene når jeg får jobbe med både isolering og stillas.

Hvilket prosjekt er du på nå og hvordan går det?

Foreløpig er jeg i opplæring. Først og fremst må jeg sette meg inn i system og prosedyrer og bli kjent med StS. Det er mange inntrykk og det virker veldig kjekt.

På sikt er planen å reise offshore og gjennomføre oppmåling knyttet til Lambda produksjonen og easyFLEX produktene.

Hva drømmer du om?

Har akkurat flyttet for meg selv og ser frem til å få et skikkelig fotfeste her i Bergen. Drømmer om å komme i gang med karrieren min. Utvikle og utfordre meg selv som ingeniør. Ser frem til å utvikle StS sammen med kollegaene mine. Ellers ser jeg veldig frem til å få reise igjen.

Recent Comments