Portrett- Kenneth Johannesen er ny lager leder i StS

 

Kenneth Johannesen er ansatt som Lager leder i StS. Han overtar stafettpinnen fra Rune Sagebø som nå er blitt alderspensjonist. Kenneth har jobbet i StS siden 2004.

Melkøya var siste land prosjektet han var på før han begynte på lageret. Siden har han arbeidet sammen med Rune Sagebø som materialforvalter. Han begynte som prosjekt ansatt på Grenlands broen, deretter tok han offshore kurs og reiste offshore som maler på diverse plattformer.

Deretter et par landprosjekter Halsnøy, CCB (Stord Kristin plattformen).

Kan du fortelle litt om deg selv?

Jeg er 36 år, har samboer og en stesønn på 8 år i tillegg til en datter på 2,5 år. Før jeg ble ansatt i StS jobbet jeg som motorsykkel mekaniker. Jeg tok Lager og Logistikk fagbrev i 2015.

Hva er de viktigste oppgavene dine og hva er spennende med jobben din?

Alle oppgavene min er mer eller mindre like viktig for at prosjektene til StS skal ha det utstyret de trenger til en hver tid og at eksterne kunder som leier utstyr skal være fornøyd. Det som er spennende med min jobb er at det er nesten ikke en dag som er lik.

Nå for tiden holder vi på med å planlegge det nye lageret på Midttun som vi flytter til i løpet av våren. Vi samlokaliserer administrasjon, prefabrikasjons verksted, lager og kurslokaler.

Hva drømmer du om?

Vinne i lotto og reise på jordomseiling!

Recent Comments