Portrett – Jannicke Eilertsen

HR

Jannicke Eilertsen- HR konsulent

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvem er du?

Jannicke Eilertsen, 41 år. Er gift og har 2 barn på 11 og 13 år. Jeg er utdannet grafiker fra merkantilsk institutt og jobber som HR konsulent i StS.

Hva jobber du med?

Fra mai i år jobber jeg som HR konsulent i StS gruppen. Jeg begynte som personal koordinator i StS i 2012. Før dette jobbet jeg noen år innenfor HR området. Hovedoppgaven min som HR konsulent er å ansette nytt personell. Dette innebærer alt fra å lage stillingsannonser, utlyse ledige stillinger og behandle innkomne søknader frem til ansettelse. Jeg er med på å planlegge og jeg deltar på ulike messer og konferanser rettet mot rekruttering. I tillegg bistår jeg drift i personalrelaterte saker.

I tillegg til mine daglige arbeidsoppgaver får jeg også bruke min kompetanse innenfor design og grafikk ved å bistå salg og markeds avdelingen. Det synes jeg er gøy!

Det som jeg liker aller best med jobben min er at det er så varierende arbeidsoppgaver. Det er ingen dager som er like og tiden flyr!

Hvilket prosjekt er du på nå og hvordan går det?

Akkurat nå forsøker vi å rekruttere riggere til Kværner Stord for Johan Castberg prosjektet. Det er utfordrende fordi arbeidsmarkedet er veldig presset og det er høy aktivitet i hele bransjen- det er en daglig kamp om den rette kompetansen.

Vi er inne i en spennende periode nå med kontraktstildeling fra Aker Solutions. Her er det muligheter for mange varierte oppdrag både on- og offshore. Fordelen med å jobbe i StS er det gode arbeidsmiljøet og de varierte prosjektene vi tilbyr.

Hva drømmer du om?

Etter 6 år som personal koordinator var det spennende å forsøke noe nytt. Jeg er godt fornøyd med jobben jeg har nå. Det er mye nytt å sette seg inn i- men det liker jeg. På fritiden er jeg travelt opptatt med 2 aktive gutter og en mann som også jobber innenfor Olje- og gass! Vi har akkurat kjøpt oss hytte på fjellet og jeg gleder meg til å tilbringe rolige dager der sammen med familien.

 

Recent Comments