Portrett- Faye Barnes

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvem er du?

Faye Barnes, 30 år gammel. Ansatt som Personell og logistikkleder. Har arbeidet 11 år i StS. Jeg begynte som Administrasjons sekretær og arbeidet meg opp til Personell leder.

Hva jobber du med?

Jeg jobber som personell og logistikkleder. Det innebærer at jeg planlegger alle bevegelsene for alt StS UK-personell, arrangerer alt av reise og annen logistikk fra den ansatte er hjemme til de er på arbeid. Jeg elsker å reise, i 2016 reiste jeg til USA alene i 1 måned. Jeg reiste til steder som New York, San Francisco, Los Angeles og San Diego.

Hvilket prosjekt er du på nå og hvordan går det?

Jeg har jobbet for StS UK i Middlesbrough, og nå har jeg flyttet til Kværner Stord for å jobbe sammen med plassleder Kenneth Kaspersen. Det er veldig annerledes enn å jobbe på kontoret i England. Her får jeg oppleve mange forskjellige ting hver dag og håndtere mange forskjellige nasjonaliteter. Det var veldig annerledes til å begynne med – jobbe og bo i et annet land, men jeg nyter virkelig utfordringen og jeg nyter å lære om forskjellige kulturer.

Hva er drømmene dine?

Å reise til så mange land som mulig.

 

Recent Comments