ONS 22- StS deltar som vertsbedrift for Norwep

ONS 2022

ONS 2022 går av stabelen 29 august i vakre Stavanger. Da det ble oppdaget olje og gass i Nordsjøen, dukket det opp behovet for en møteplass for bedriftene i denne nye industrien. ONS var forkortelse for Offshore Northerns Seas, da arrangementet var rettet mot selskaper med virksomhet i Nordsjøbassenget. I dag tiltrekker arrangementet besøkende over hele verden, og er kjent som bare ONS.

Hver ONS siden 1974 har blitt kronet med sitt eget tema, og årets tema er Tillit! Det er bare noen få elementære krefter som holder verden sammen. Den som er samfunnets lim kalles tillit. La folk leve og jobbe sammen. Organisasjoner og lokalsamfunn trives. Forretninger for å skape verdier. Og nasjoner og det internasjonale samfunnet for å holde seg unna konflikter og løse store utfordringer.

Forpliktet til energiomstillingen

Det er vår energiindustris rolle å designe, bygge og forme fremtiden for bærekraftig energi. Vi må svare på de store spørsmålene i vår tid på en måte som øker langsiktig tillit. Fra internasjonalt diplomati. Fra investorer. Fra de unge generasjonene. Men hvordan? Energiindustrien har som mål å møte de tøffeste globale hindringene med forretningsløsninger, forpliktelser og genuin vilje til å handle. Ved å være gjennomsiktig, bevise at vi er pålitelige. Og gjennom å ta vare på menneskehetens utvikling.

Les mer om ONS 2022 her: https://www.ons.no/

StS er partner i Norwep- Norwegian Energy Partners. Norwep  er en organisasjon med et klart definert mål: å støtte og bistå i internasjonaliseringen av norsk energibransje. De fungerer som en katalysator for prosesser mellom norsk industri og internasjonale virksomheter og myndigheter.

Partnere som er registrert som verter på ONS for internasjonale kunder (delegater), får følge skreddersydde programmer, kan se frem til møter, aktiviteter og nettverksmuligheter med kunder fra hele verden.

Les mer om Norwep her: https://www.norwep.com/about-us/about-us

ONS22

 

StS deltok også i 2018 som vertsbedrift til Norwep. Vår erfaring fra den gang er positiv. Vi fikk møte relevante aktører fra internasjonale selskaper som vi ønsket kontakt med samtidig som vi kunne følge ONS sitt øvrige program av konferanser, messe området og nettverksbyggings aktiviteter på ONS.

Å sikre ordrereserve innenfor fornybar industri også internasjonalt er i tråd med vår strategi. Det er dermed helt naturlig for StS å delta som vertsbedrift for Norwep sin delegasjon også i 2022.

Kanskje vi treffes på ONS 29 aug-1 sept 2022

Vi gleder oss!