Ny Prosjektleder i StS – Portrett av Tomi Berg

Tomi Berg – Prosjektleder Bygg og anlegg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. februar fikk vi en ny Prosjektleder på plass, Tomi Berg. Han vil få ansvar for alle våre tjenester i Bergen og omegn. Blant annet vil han ha ansvaret for Prefab, fasadestillas og våre andre tjenester mot bygg og anlegg.

Tomi kommer fra jobben som Daglig leder i TBI AS, som i 2013 ble kåret til årets gaselle bedrift. Han har lang erfaring innenfor isolasjonsfaget, er utdannet ved Bergen Tekniske Fagskole og vil bidra sterkt inn mot satsingen vår på dette området.

Tomi kommer opprinnelig fra Finland, er bosatt på Voss med kone og barn, men vil bo i egen leilighet i Åsane.

Vi tok en liten prat med Tomi og ønsker han velkommen på StS laget!

Hvem er du?

Jeg heter Tomi Berg og er 45 år. Har 3 barn og kone som bor på Voss.
Har bakgrunn fra Teknisk fagskole og har rundt 25 års erfaring med forskjellige prosjekter innom isolering og blikkenslagerfaget samt bygg og ventilasjon.

Hva jobber du med? 

Jobber som prosjektleder i utgangspunkt ansvarsområde på bygg og anlegg men bidrar også andre områder. Veldig spennende og kjekt å jobbe med gode kolleger.

Hvilket prosjekt er du på nå og hvordan går det?

Akkurat nå jobber jeg å lære systemer samt hjelper med bestillingen hos Kværner. Utfordringer er vel mange, men det finnes alltid løsninger også.

Hva drømmer du om? 

Karrieremessig, drømmer jeg om å hjelpe STS gruppen til et solid og lønnsomt vekst i årene som kommer, både her i Norge samt internasjonalt. Liker alltid å lære nye ting og hjelpe kolleger så godt jeg bare kan.
Personlig har jeg ikke så mye drømmer. Ønsker å være fortsatt en god far og ektemann. Og en sydentur av og til kanskje.

 

Recent Comments