Ny Kontraktsjef- Portrett Arve Samnøy

Vår kontrakt sjef gjennom de 10 siste årene Brynjulv Rekve går av med pensjon i juni.

Vi er derfor glade for at vi har fått på plass Arve Samnøy som startet 1. mai og vil etter hvert overta stafettpinnen fra Brynjulv Rekve.

Arve har vært administrerende direktør i Hummervoll Industribelegg siden 2016. Han har en spennende karriere der han har vært salg -og markedssjef i Hummervoll, i tillegg til erfaring fra innkjøp i FRAMO, salg -og kontrakts erfaring fra Dräger Safety og STN Atlas Marine. Arve er engasjert og har hatt flere tillitsverv, blant annet som styremedlem i FROSIO. Han er utdannet elektroingeniør med bakgrunn fra Forsvaret.

Arve Samnøy

Vi tok en liten prat med Arve og ønsker han velkommen på StS laget!

Hvem er du?

Er 49 år, oppvokst- og bor på landet, nærmere bestemt på Samnøy, en times kjøring sør-øst for Bergen. Gift og har to barn, en jente på 16 år og en gutt på 14 år. Liker å være mye ute; gå turer i fjellet, på ski vintertid og ellers være sosial med familie og venner.

Hva jobber du med?

Jeg er nettopp begynt i StS, og skal som nevnt overta stillingen som leder kontrakt og anskaffelse etter Brynjulv, noe som blir en spennende men krevende oppgave. Heldigvis får jeg en god overlapp med Brynjulv frem til han slutter ved utgangen av juni. Det viktigste og samtidig mest spennende med jobben og StS gruppen, er å forstå markedet og til enhver tid være oppdatert på hva som skjer og bidra til at vi som selskap vinner nye kontrakter og leverer som forventet.

Hvilket prosjekt er du på nå og hvordan går det?

Jobber med flere forespørsler på kommende prosjekter fra våre kunder og samarbeidspartnere. Det er et utfordrende marked med stor konkurranse, hvor vi som selskap skal og må være best på kompetanse, kvalitet, teknisk løsning og pris.

Hva drømmer du om?

I disse tider, ønsker jeg at Norge og verden for øvrig snarest mulig kommer tilbake til «normal» tilstand. Tiden med korona-tiltak og restriksjoner som vi opplever nå, er for hver enkelt av oss og hele samfunnet meget utfordrende.

Jobbmessig håper og tror jeg at jeg kan bidra til at StS gruppen også i fremtiden skal ha stor aktivitet med mange prosjekter i olje og gass-sektoren, men også innenfor landbasert industri, bygg og anlegg samt offentlig sektor.