Neptune Energy utøver første opsjon på ISO kontrakt!

Neptune Energy har utøvd sin første opsjon! ISO kontrakten ble tildelt i desember 2018 for leveranser innen isolering, overflate og stillas på Gjøa plattformen og mulig oppdrag på andre lisenser selskapet har og oppnår. Avtalen hadde varighet på 3 år med opsjon til to toårsforlengelser.

Les mer om kontrakts inngåelsen her: Ny StS-kontrakt forbedrer framtidsutsiktene

Det vil si at kontrakten løper videre i to år til med mulighet for en ytterligere 2 års forlengelse!

Vi er veldig glade for den tilliten Neptune Energy viser oss og takker alle som har stått på for å få denne kontrakten og for alle dere fantastiske ansatte som har vist Neptune Energy at StS er en leverandør med den rette kompetansen og de rette holdningene!

Les mer om tilbakemeldingen vi fikk i forbindelse med en halvt års gjennomgang hos Neptune Energy: Tilbakemelding fra Neptune Energy- GJØA

Vi mottar positive tilbakemeldinger fra prosjektet med hensyn til HMS som er utmerket. Det er generell høy trivsel på Gjøa, og dette smitter også over på øvrige prosjekter og bidrar trolig til gode HMS-resultater.

Les mer om Duva og Nova prosjektet for Neptune og Rosenberg her: DUVA OG NOVA PROSJEKTET

Om Gjøa:

Gjøa-feltet ble påvist i 1989, og en PUD ble levert og behandlet av norske myndigheter i 2007. Feltet er bygd ut med fem havbunnsrammer knyttet til Gjøa, en halvt nedsenkbar produksjonsplattform, for prosessering og eksport. Produksjon startet i 2010. Olje blir eksportert med rørledning til Mongstad og gass med rørledning til St. Fergus i Storbritannia. Gjøa P1-segmentet ligger i nordre del av feltet. Lisenspartnere er: Neptune Energy Norge AS (30% og operatør), Petoro AS (30%), Wintershall Norge AS (20%) OKEA AS (12%) og DEA Norge AS (8%).

 

Recent Comments