Kurs evaluering Stillas, rigg og fallsikring

Kurs evaluering Stillas over 9 m samt hengende stillas, rigging og fallsikring

StS har akkurat avsluttet kurs i Stillas over 9 m, samt i hengende stillas, riggerkurs og fallsikring. Kurset ble gjennomført 19.05-09.07, og pågikk over 7 uker. Kurset inneholdt både teori og praksis.

Tilbakemeldinger fra kursdeltakerne er jevnt over veldig bra! Alle var samstemte om det! Alle ville klart anbefalt dette kurset til andre.

Vi tok en prat med noen av kursdeltakerne og spurte litt om hvilken bakgrunn de har fra før og hvorfor de har valgt å ta kurs hos StS.

StS kurs senter

StS kurs senter- deltakere

Av gruppen som nå har avsluttet kurs er det bakgrunn fra Sveising, tømrerfaget, rørleggerfaget, elektrikerfaget, prosjektering, forsvaret og datagrafikk med 3D!

Alle har tatt kurs hos StS fordi de ønsker mer utfordringer og alle ville søke jobb i StS.

På spørsmål om hvorfor de ønsker å begynne å jobbe i StS får vi til svar at StS er kjent for å tilby tverrfaglig kompetanse og kompetanseutvikling med varierte prosjekter.

 

 

Alle ønsker seg arbeid i rotasjon slik at de kan dyrke hobby i friperiodene.

Samtidig liker alle deltakerne fysisk og variert arbeid og ble positivt overrasket over hvor gøy det er å holde på med Stillas og rigging.

Kurset ble avsluttet med informasjon om StS pågående og kommende prosjekter samt hvilke jobbmuligheter som finnes i markedet. Deretter ble det gjennomført speed intervjuer.

Vi ønsker dem lykke til og håper og tror vi vil se flere av de igjen!