Innovasjon- easyCAP

StS som selskap har som strategi å satse mer på egne produkter, enten ved oppkjøp, agentur eller ved egen innovasjon. easyCAP er et eksempel på det siste.

StS skal være nummer en utfordrer innen ISO bransjen.

Innovasjon er viktig for å skape og implementere en ny ide. Innovasjon er prosessen med å ta nyttige ideer og konvertere dem til nyttige produkter; tjenester eller operasjonsmetoder.

StS easyCAP insulation

StS easyCAP

I samarbeid med Betech har StS utviklet en helt ny endebunn for bruk på isolerte rør. Hovedhensikten har vært å komme frem til et produkt som hindrer vanninntrenging for å minimere kostnadene og risikoen med korrosjon under isolasjon. Den ferdig utviklede løsningen viser seg også å være mer fleksibel, samt kostnadsbesparende i forhold til mer tradisjonelle løsninger, med andre ord et ordentlig kinderegg.

easyCAP kan brukes sammen med mange forskjellige typer Ytter mantling.

Fokus nå videre er å få solgt produktet vårt inn i kommende og eksisterende prosjekter. Vi har store forventninger til dette produktet og takker alle som har vært med å bidra i utviklingsfasen. Les mer om produktet her: easyCAP- endeavslutning for isolasjonssystemer