(Bergen, 21.12.15) Aibel tildelte nylig StS gruppen stillaskontrakt verdt 100 millioner kroner på Johan Sverdrup-feltet.

StS gruppen kontrakt vunnet sverdrupStS gruppen skal levere stillastjenester til Aibels bygging av boreplattformen for olje- og gassfeltet Johan Sverdrup. Leveransene inkluderer både personell og materiell til borestøtte modulen som skal prefabrikkeres ved Aibel Haugesund.

Kontrakten har en estimert verdi på rundt 100 millioner kroner. Forventet prosjektperiode er fra første kvartal 2016 til sommeren 2018.

– Det er viktig for oss å vinne en stor leverandørkontrakt i et av Norges største oljefelt gjennom tidene, forteller administrerende direktør i StS gruppen, Merethe Knappskog. Hun forklarer at kontraktstildelingen er ekstra verdifull i et utfordrende marked med få leverandøroppdrag.

- Vi er takknemlige for å få denne muligheten, og er svært fornøyde med tillitten Aibel viser oss ved å tildele StS gruppen denne kontrakten.


Opptil 200 000 arbeidstimer
StS gruppen regner med å bruke rundt 150 000 – 200 000 arbeidstimer i Aibel-oppdraget. Kontrakten medfører større jobbsikkerhet for ansatte i StS gruppen.

Kontraktsjef i StS gruppen, Brynjulv Rekve, tror selskapet vant Sverdrup-kontrakten fordi StS gruppen leverte et godt totaltilbud på både pris og kvalitet. – Det er særdeles viktig for oljeserviceselskaper å levere kostnadseffektive løsninger i høy kvalitet når oljeprisen er lav, forteller Rekve.  Han fremhever at produksjonen på Sverdrup-feltet vil utgjøre en fjerdedel av Norges oljeproduksjon, noe som gjør deltagelse i gigantprosjektet ekstra viktig for StS gruppen.

Om StS gruppen:
StS gruppen er et ledende selskap innen vedlikehold og modifikasjon. Bedriften leverer ISO-tjenester med habitat, tilkomstteknikk og Non-Destructive Testing (NDT) som spesialområder. StS gruppen er et hundre prosent privateid norsk selskap med kontorer i Bergen, Stavanger og Middlesbrough (UK).

Nøkkeltall for StS gruppen:
Omsetning: 401 millioner kroner (2014)
Resultat: 14,7 millioner kroner (2014)
Antall ansatte: 370

For mer informasjon vennligst kontakt:
Merethe Knappskog, adm. direktør StS gruppen
Telefon: +47 906 49 356
Epost: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Main Menu