Ingrid erstatter Merethe Knappskog som har valgt å trekke seg fra stillingen 31. mars 2017.  

Styret i StS gruppen har konstituert Ingrid Solheim som administrerende direktør. Solheim var StS gruppens direktør fra 2013 inntil hun gikk over i rollen som styreleder ved årsskiftet 2015/16. Med denne bakgrunnen har hun inngående kjennskap til selskapet og dets kunder og er et naturlig valg for styret når ny leder skal på plass.

StS gruppen har inngått en rammeavtale på cirka 50 millioner kroner med Aibel, som strekker seg over to år. I tillegg har vi opsjoner å 2+2 år.

Read more...

(Bergen, 21.12.15) Aibel tildelte nylig StS gruppen stillaskontrakt verdt 100 millioner kroner på Johan Sverdrup-feltet.

StS gruppen kontrakt vunnet sverdrupStS gruppen skal levere stillastjenester til Aibels bygging av boreplattformen for olje- og gassfeltet Johan Sverdrup. Leveransene inkluderer både personell og materiell til borestøtte modulen som skal prefabrikkeres ved Aibel Haugesund.

Kontrakten har en estimert verdi på rundt 100 millioner kroner. Forventet prosjektperiode er fra første kvartal 2016 til sommeren 2018.

– Det er viktig for oss å vinne en stor leverandørkontrakt i et av Norges største oljefelt gjennom tidene, forteller administrerende direktør i StS gruppen, Merethe Knappskog. Hun forklarer at kontraktstildelingen er ekstra verdifull i et utfordrende marked med få leverandøroppdrag.

- Vi er takknemlige for å få denne muligheten, og er svært fornøyde med tillitten Aibel viser oss ved å tildele StS gruppen denne kontrakten.

Read more...

StS gruppen AS og Maersk Drilling Norge AS signerer kontrakt på overflateprogram

StS gruppen AS er stolte og glade av at Maersk Drilling Norge har signert en rammeavtale for overflateprogram på to av deres rigger i sommer.  For StS er dette en viktig avtale med en relativt ny kunde for oss som beviser at vi kan konkurrere både på pris og kvalitet.

Ingrid Solheim adm dir i StS gruppen AS utaler at Maersk har vært tydelig på at de forventer en profesjonell leveranse og at vi er valgt på grunn av vår gode kompetanse kombinert med en konkurransedyktig pris. Hun poengterer at videre nå blir vår oppgave å levere rett kvalitet til avtalt pris og til avtalt tid.

StS gruppen er nylig omtalt i siste nummer av European Oil and Gas.

Og vårt datterselskap StS Recsources & Technology er med i reportasje om Brighouse Business Village i Middlesbrough.

5XX B STS-GruppenStS Kurs og Kompetanse har nå lagt ut sine kurs for 2015

StS Kurs og Kompetanse en avdeling i StS gruppen, tilbyr i dag et bredt spekter av kurs for offshore, blant annet innen Tilkomstteknikk, Fallsikring og Rigging.

Sjekk ut vårt kursprogram 2015

 

4. november ble Teeakay sitt gigantiske FPSO-skip Petrojarl Knarr slepet ut fra Aibel sitt verft i Haugesund. 

Petrojarl Knarr er 256,4 meter langt 48 meter bredt, og kan produsere 63.000 fat olje per døgn, og har en lagringskapasitet på 800.000 fat olje.

Båten opereres av Teekay Petrojarl og kom til Haugesund direkte fra Samsung-verftet i Sør-Korea i september.

StS gruppen har gjort omfattende arbeid ifm klargjøringen av FPSO'en. Da båten startet på den lange reisen fra Sør-Korea i juli, var allerede et team fra StS gruppen godt i gang med arbeidet sitt. StS gruppen har bistått med både management planlegging, engineering og innkjøp. 

Etter at den la til kai ved verftet i Haugesund har StS gruppen har bistått med omkring 700 mann for stillasarbeid, isolering, overflate og 133 000 timer ble gjennomført. 

StS gruppen har utført dette oppdraget i tett samarbeid med Stenca Trading AS, vår nære samarbeidspartner gjennom mange år, som har levert isolasjonsmateriell. 

Prosjektleder hos StS gruppen Jarl Hjønnevåg, sier seg god fornøyd med arbeidet som er utført.

«Dette har vært en svært vellykket og veldig omfattende operasjon som har krevd nøye planlegging og oppfølging. Vi klarte å stille 700 mann i rotasjon over en kort periode fra september til oktober. Arbeidet har vært gjennomført med gode tilbakemeldinger fra kunden og uten skadefravær. Det har derfor vært et til tider travelt men veldig godt prosjekt for StS. Dessuten vil jeg berømme alle som har stått på i en hektisk tid og som har sikret at operasjonen har gått som planlagt. Det er det sterke teamarbeidet som har gjort dette til en suksess.»

Vi i StS gruppen takker Teekay Petrojarl for oppdraget og ønsker lykke til med oppstart av produksjonen på feltet. 

 

Main Menu